Kövér László attól fél, hogy valakik felszámolják a magyar „társadalom erkölcsi többségét”

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. szept. 22., 13:06
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

De vajon kikre gondolt?

„Nem szabad hagynunk, hogy a magyar társadalom erkölcsi többségét felmorzsolják és politikai kisebbségbe szorítsák” – ezt ma mondta Kövér László, aki az MTI szerint Zalaegerszegen, a megyei önkormányzat díszközgyűlésén féltette a magyar társadalmat.

Szerinte egyre több jel utal arra, hogy az előttünk álló időkben „van valami nagyon hiánypótló, amit mi, magyarok és közép-európai sorstársaink adhatunk az európai kultúrának és politikának”.

false

 

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Kövér azt mondta, ez a példa és az elszántság abban, hogy „miként őrizhető meg a társadalomban az értékalapú erkölcsi többség, és arra alapozva miként biztosítható a demokratikus politikai többség is. Nyugat-Európának szüksége van a magyar és a közép-európai példára és elszántságra”.

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. szept. 22., 13:06
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 7
  naki
  2018. szeptember 23., 13:30
  Ennek a kollégiumi szobatársnak a szájából különösen hiteles erkölcsről beszélni Magyarországon, ahol a szavazók felének se a szavazatival kreáltak kamu-kétharmados többséget és alakították meg újabb Nemzetiszotyialista tolvajkúrmányzatukat az ország kifosztására. Úgyhogy fogd be a pofád, öleb.
 2. 6
  Mist
  2018. szeptember 23., 11:44
  Erkölcsi többséget nem lehet választási matematikai csalással létrehozni, kedves pedellus bácsi.
 3. 5
  2018. szeptember 23., 09:47
  Az erkölcsi többséget a hatalmon lévő korrupt kisebbség nem is akarja felszámolni mert azzal a saját tolvajlási lehetőségét szűkítené. Ha a tisztességes emberekből bűnözőket csinálnak akkor azzal saját maguknak teremtenek konkurenciát.
 4. 4
  Enmerkar
  2018. szeptember 22., szombat 20:33
  'Amit korrupciónak neveznek, az a kormány hivatalos politikája.' - Aki farkasflórival szövetkezik, az csakis erkölcsös ember lehet.
 5. 3
  csulla
  2018. szeptember 22., szombat 20:30
  A RÁKOSI ezekhez képest egy Gerinces Ember volt!Amivel egyetlen nemzeti köcsög sem dicsekedhet!Amihez értenek az jobb helyeken golyót ér!
 6. 2
  rworse
  2018. szeptember 22., szombat 19:24
  „Nem szabad hagynunk, hogy a magyar társadalom erkölcsi többségét felmorzsolják és politikai kisebbségbe szorítsák”

  És bizony, nem is hagyjátok. Csináljátok. Teszitek.
 7. 1
  2018. szeptember 22., szombat 16:43
  Milyen erkölcsről beszél ...,,... talán amiről ők csináltak a választások előtt s után undorító jobb lett volna ha hallgat s gondolkozik mert ha ő ilyen politikai posványban nőt volna fel akkor soha nem lett volna politikus nem hogy ház elnők amely talán a rákosi rendszerben volt ilyen kivétel mikor kinyitják a kapukat a díszőrség parádézik néhányat aztán szelfiznek néhányan s minden megy a régi kerékvágásban az a parlament ahova nem mehet csak a kiválasztott sajtó meg azok között is csak a méltók kapnak interjút az nem parlament hanem a kiválasztottak háza

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

Kormányzati manőverek
Mi lesz a Corvinusszal?
Interjú a Libri vezetőivel
Halmos Ádám és Sárközy Bence a könyvkiadásról
Interjúk
Rév István, Baki Péter, Ligeti Gyuri
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs

best of Narancs

Kis-Magyarország

Kultúra