Nincs internet az SZFE Vas és Szentkirályi utcai épületében

  • narancs.hu
  • 2020. október 13.

Belpol

A diákok úgy tudják, mától este 6 és reggel 7 között nem lesz internet.

Az SZFE blokád alá vont Vas és Szentkirályi utcai épületében 18 óra óta nincsen internet. A hallgatók úgy tudják, hogy mától az épületekben minden este 18 órától másnap reggel 7 óráig szüneteltetik majd a wifi-hozzáférést, erről azonban hivatalos tájékoztatást nem kaptak, tudta meg a hvg.hu.

A lapnak azt mondták a diákok, hogy

"6 órakor fogják lekapcsolni az internetet, reggel 7-kor fogják visszacsinálni, nincs internet sem a Vas utcai, sem a Szentkirályi utcai épületben sem. A Vas utcában kollégium is van, de ott sincsen internet. A wifit látjuk, de nem működik. Mi azt hallottuk, hogy minden nap reggel 7-ig így lesz, volt már persze úgy, hogy technikai hiba miatt nincs internet, de furcsa véletlennek tartanák, ha mindkét helyen technikai hiba lépett volna fel."

Este hatkor kezdődött volna a fórum, amihez szükséges az internethozzáférés, hiszen azok, akik nincsenek az Ódry Színpadon, Zoomon kapcsolódnak be. A fórumot kedden este mobilinternet segítségével tartják meg.

Bekeményít az SZFE vezetése: befejezettnek tekintik az egyetemfoglalást

Mindenkit meg fognak keresni levélben, hogy nyilatkozzanak az együttműködési szándékukról. Újabb közleményt adott ki a Színház- és Filmművészeti Egyetemet (SZFE) szeptembertől fenntartó Vidnyánszky Attila vezette alapítványi kuratórium által kinevezett általános rektorhelyettes, Novák Emil és a szintén frissen kinevezett kancellár, Szarka Gábor.

Figyelmébe ajánljuk