Lassan helyreáll a menetrend a Déli pályaudvaron

  • Narancs.hu/MTI
  • 2023. március 29.

Belpol

A Déli pályaudvar és Kelenföld közötti felsővezeték leszakadása okozott késéseket.

 A Déli pályaudvar és Kelenföld között délután egy órára megjavították a leszakadt felsővezetéket. Fokozatosan csökkennek a késések a Budapest-Győr-Hegyeshalom, a Budapest-Pusztaszabolcs-Pécs, a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa, a Székesfehérvár-Tapolca vonalakon, valamint a Budapest-Székesfehérvár-Szombathely, illetve Zalaegerszeg között közlekedő vonatok esetében is. Rövidebb útvonalon közlekedő és kimaradó járatokra továbbra is számítani lehet.

A Mávinform közlése szerint az elővárosi forgalomban kora délután, a távolsági járatok esetében késő délután állhat helyre a menetrend.

Szántód és Balatonboglár között továbbra is dízelmozdonyokkal közlekednek a vonatok egy kidőlt fa okozta felsővezeték-szakadás miatt, ezért a dél-balatoni vonal ezen szakaszán 20-30 perccel megnő a menetidő - tudatta a Mávinform.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk