Államtitkár a Momentum elnökének: Ahelyett, hogy kapálnál, b*szd meg!

  • narancs.hu
  • 2023. március 29.

Belpol

Fónagy János nem volt elragadtatva Gelencsér Ferenc akciójától. 

Szerda reggel ismét kordont bontott az ellenzék a Karmelita kolostronál, ami miatt Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő ellen eljárást indított a rendőrség

Az akcióról több sajtóorgánum is tudósított, így egyebek mellett a Telex. Fónagy János a portál kérdésére azt válaszolta, nem tűnt fel neki, hogy kordon van a Karmelita körül. Nem sokkal utána odament hozzá Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke, aki oda akarta adni az egyik olyan táblát, amin a képviselők követelései szerepelnek. 

 

Fónagy János parlamenti államtitkár először azt mondta, hogy „tele van a tököm”, majd amikor észrevette, hogy Gelencsér próbálkozik nála a táblával, széles mosollyal köszönt neki, és a hogylétéről érdeklődött. 

„Ahelyett, hogy kapálnál, baszd meg”

– mondta a fideszes képviselő a momentumosnak később. 

A jelenetet a Telex tudósításában tekinthetik meg. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk