Lázár János volt sofőrje lett a polgármester Mártélyon

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 8.

Belpol

A képviselő-testületet azért kellett feloszlatni, mert a korábbi polgármester Putz Anita régebben Márki-Zay Pétert támogatta, így nem érkezett állami támogatás a településre. 

„Ambrus Istvánt választották Mártély új polgármesterének. Gratulálok!” – írta a Facebookon vasárnap Lázár János országgyűlési képviselő, építésügyi miniszter. 

Lázár egykori sofőrje a hétvégi időközi választáson 407 szavazatot kapott, amíg a Csongrád-Csanádm megyei települést 2019 óta irányító Putz Anita csak 199-et. A választást azért kellett megtartani, mert április végén a képviselő-testület feloszlatta magát; a testületben arra panaszkodtak, hogy azért nem érkezik állami támogatás a településre, mert Putz korábban Márki-Zay Pétert, Hódmezővásárhely polgármesterét és az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltjét támogatta. 

Martély mellett a szintén Csongrád Csanád megyei Ásotthalmon tartottak polgármester-választást a hétvégén, illetve a Békés megyei Orosházán is választottak egy képviselőt. 

 

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk