Lázár: Nem eldöntött kérdés, hogy a politikában maradok

  • narancs.hu
  • 2024. július 4.

Belpol

Másban is szívesen kipróbálná magát. 

„A néhány nappal ezelőtti bejelentés vagy megerősítése egy korábbi nyilatkozatnak az arról szól, hogy 2026-ban a parlamenti választáson az egyéni képviselőjelölti választáson nem fogok indulni. Az, hogy a politikában maradok-e egyáltalán, vagy mit csinálok a politikában, az még egy nem eldöntött kérdés” – mondta Lázár János építési és közlekedési miniszter a Spakli podcastnak, vette észre a Telex.

 
Lázár János építési és közlekedési miniszter beszédet mond kispesti utcafórumán, a Templom téren 2024. május 30-án.
Fotó: MTI/Lakatos Péter
 

Lázár jövőre 50 éves lesz, kétségtelen ténynek tartja, hogy csúcsformában van, de nagyon régóta van a politikában, és azt mondta, könnyen lehet, hogy másban is szívesen kipróbálná magát. 

„Tehát nem ragaszkodom a politikai pályához. Amit eddig csináltam, az elég intakt és kerek. Majd meglátjuk, hogy mire lesz lehetőség, milyen munkára, milyen kooperációra lesz lehetőség 2026 után”

– mondta. A helyi képviselői munkáját befejezettnek és lezártnak tartja, semmi panasza nincs, de úgy gondolja, időben kell átadni a helyet a fiataloknak, „hogy egy nagy csapat és egy nagy közösség épüljön fel”.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Post mortem

Az egész világot megrázó szörnyűségeknél gyakran előkerül a tettes ízlése – nem akarjuk elhinni, hogy egy átlagos ember is követhet el borzalmas dolgokat, keressük a furcsaságokat, az előjeleket, amelyeknek gyanúsnak kellett volna lenniük.

A szellemek ereje

  • - turcsányi -

Johnny Lobónak nehéz élete volt. Már a háború korai szakaszában megjárta Vietnamot, s hazatérve polgárjogi harcosnak állt; az indiánok jogaiért küzdött.