Lázár: Nem vezetheti Hódmezővásárhelyt az, aki szerint két férfira rá lehet bízni egy csecsemőt

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 6.

Belpol

A miniszter szerint Márki-Zay Péter kiírta magát a politikából. 

Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester „kiírta magát a politikából”, alkalmatlan Lázár János építésügyi miniszter szerint, aki úgy vélekedett, a várost nem vezetheti egy olyan ember, aki abban a hitben éli az életét, hogy két férfi nevelhet egy gyereket és két férfire rá lehet bízni egy csecsemőt – szúrta ki a 444.hu a Rádió7 interjúját. 

„Nagyon szeretném, ha nem lenne szerepe, mert ez aggodalommal tölt el a gyerekek jövőjét illetően, hogy ha olyan ember vezeti Hódmezővásárhelyt, akinek az a személyes meggyőződése, hogy két férfire egészséges dolog egy gyereket rábízni. Szerintem ez egy nagyon veszélyes dolog, és szerintem egy ilyen embernek a hódmezővásárhelyi városvezetésben semmi keresnivalója nincs”

– fogalmazott Lázár. 

A miniszter pár napja Horthy Miklós újratemetésének 30. évfordulóján azt mondta, az ellentengernagy „kivételes államfő, igaz magyar hazafi és hős katona”. Nemrégiben pedig azt mondta, ha újraválasztják Márki-Zayt, akkor a város nem számíthat a kormány támogatására. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk