Lemondott a Veresegyházat 58 éve vezető Pásztor Béla polgármester

  • narancs.hu
  • 2023. február 21.

Belpol

Már meg is jelölte választott utódját.

Lemondott polgármesteri tisztségéről kedden, február 21-én Pásztor Béla, Veresegyház polgármestere a képviselő-testület ülése során. A várost 1965. szeptember 1-jétől tanácselnökként, majd 1990. október 12-től polgármesterként irányító Pásztor február 28-ig látja el feladatait.

Mint arról lapunk is beszámolt, Pásztor úgy véli új ember kell a település élére, és már meg is van, hogy ki lehet az utódja. Mint mondta,„józan megfontolásból” távozik így, nem akarta, hogy törést okozzon a város életében egy új polgármester érkezése. Azt szeretné, ha Cserháti Ferenc, a jelenlegi alpolgármester venné át tőle a polgármesterséget.

Szerinte Cserháti jóravaló ember, jó vezetője lesz a városnak. Már amennyiben megválasztják, amire leghamarabb májusban kerülhet sor.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk