Lemondott és kilépett a pártból a Momentum győri elnöke

  • narancs.hu
  • 2020. január 27.

Belpol

Hegyi Szabolcs tagadja, hogy a választás eredménye miatt távozik posztjáról.

Lemondott elnöki posztjáról és kilépett a pártból a Momentum győri alapszervezetének elnöke, Hegyi Szabolcs - adta hírül a 24.hu. A párton belüli kibékíthetetlen ellentétek állnak a lap szerint a háttérben.

Hegyi Szabolcs indoklásában hangsúlyozta, nem a választás eredménye miatt távozik posztjáról, ugyanis már három héttel korábban bejelentette döntését a pártnak. Mint mondta abban állapodtak meg, hogy nem hozzák nyilvánosságra lépését, mert nem akarták befolyásolni a választás eredményét.

Arról is nyilatkozott, megdöbbentette, mekkora fölénnyel nyert a Fidesz jelöltje, ugyanakkor szerinte az ellenzék kampánya nem értékelhető gyengének a rendelkezésre álló lehetőségek tekintetében.

Mint mondta, nehéz most mit mondani, Győr egy fideszes város, egy fideszes bástya.

Törvényt módosít a kormány, hogy Győr új fideszes polgármestere kardiológus is maradhasson

Dézsi Csaba András még a vasárnapi választás előtt ígéretet kapott arra a Fidesztől, hogy polgármestereként is praktizálhat. Jöhet a lex Dézsi. Mint arról lapunk is beszámolt, a fideszes Dézsi Csaba András fölényesen nyert a vasárnapi időközi polgármester-választáson, a voksok 56,14 százalékát szerezte meg, 23 932 szavazatot kapott.

Figyelmébe ajánljuk