Liszkay Gábor búcsút int a Mediaworks vezetésének

  • narancs.hu
  • 2020. április 9.

Belpol

A kormánypárti újságírás egyik legnevesebb alakja azt írja: elvégezte, amit kértek tőle.

A NER médiabirodalom hűséges katonája a Mediaworks honlapján jelentette meg közleményét. Liszkay feladata az volt, hogy megszervezze a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány elnevezésű hatalmas kormányzati médiakonglomerátum működését.

Leköszönő levelében azt írja:

„2018-ban arra kaptam megbízást a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány Kuratóriumától, hogy az alapító okiratban szereplő célokat szem előtt tartva az alapítvány tulajdonába került médiavállalkozásokból olyan vállalatcsoportot szervezzek, amely képes az üzletileg eredményes és fenntartható működésre.

Mára megvalósult a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány portfóliójának teljes szervezeti és  gazdálkodási integrációja. Ennek köszönhetően a tartalmi együttműködésben rejlő lehetőségeket kihasználó sajtótermékeink piacképesebbé és gazdaságosabban fenntarthatóvá váltak. A jövőben a kialakított vállalatcsoport megújult keretei között megkezdődhet az egyes területek működésének további finomhangolása, vállalati kultúrájuk fejlesztése.

A vállalt feladatot elvégeztem, így a megbízásom lejárt. Április 15-i hatállyal távozom a Mediaworks Hungary Zrt. éléről. Utódomról a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány Kuratóriuma dönt majd. Valamennyi munkatársamnak köszönöm az eddigi támogatást, az ő segítségük nélkül az integráció végigvitele hosszabb és nehezebb folyamat lett volna.”

Neked ajánljuk