Maga az orosz nagykövet gratulál Bencsik Andrásnak

  • narancs.hu
  • 2024. október 1.

Belpol

Jegvenyij Sztanyiszlavov a örül, hogy együttműködhet a Demokrata hetilappal.

Nem akárki gratulált az egyik legrégebbi fideszes kiadvány, a Demokrata hetilap harmincadik szülinapja alkalmából Bencsik András főszerkesztőnek/megmondóemberenek: maga Jevgenyij Sztanyiszlavov, Oroszország magyarországi nagykövete!

„Ma a magyar hazafias értelmiség bástyája, a hazájukat szerető, történelmét ismerő, a jelen problémáit élesen ismerő és a jövőbe bátran tekintő gondolkodó embereké”

- írja az orosz nagykövetség Telegramon.

Bencsik persze egyáltalán nem szégyelli, hogy egy pár évig tartó kitérő után visszatért az oroszok vezetés iránti rajongáshoz: a hangsúlyosan konzervatív médiaszemélyiség még 1986-ban is a magyar fiatalok szovjetbarát ideológiai nevelésének fontosságáról írt, úgyhogy szinte bejáratott emberként mehetett például a Kínai Kommunista Párt propagandacsatornájára nemrég, korábban pedig az orosz állami médiában gyalázta orosz nyelven Ukrajnát, de azt is beismerte, hogy a háborúban is az oroszoknak drukkol.

Ezek alapján biztosan nagyon örül neki, hogy Sztanyiszlavov őt magát is remek embernek tartja:  „Személyes megjegyzésként szeretném elmondani, hogy örömömre szolgál a kiadvány hozzáértő és magas szakmai színvonalú csapatával együttműködni, élén Bencsik Andrással aki gondolkodó ember, az erős Magyarország lelkes támogatója, az államaink és népeink közötti pragmatikus kapcsolatok erősítése mellett, aki iránt őszinte baráti érzelmeket táplálok.”

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyen nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazságot. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk