Magyar Péter: A Gyurcsány által is támogatott Karácsonyra biztosan nem szavaznék

  • narancs.hu
  • 2024. április 12.

Belpol

Vitézy Dávid indulását pedig a Fidesz hekkjének tartja.

Magyar Péter sajnálja, hogy Budapest nem tudott jobb választási alternatívát nyújtani az itt élőknek, szerinte a város többet érdemelne

– mondta a Magyar Hangnak Varga Judit exférje, mikor arról kérdezték, kit fog támogatni a főpolgármesterek közül. Az újság cikkét a Telex szemlézte.

A Gyurcsány Ferenc által is támogatott Karácsony Gergelyre biztosan nem szavaznék, de Szentkirályi Alexandrára sem,

aki még életében nem beszélt ellenzéki újságíróval, illetve láthatóan semmiféle elképzelése sincs Budapestről.

Vitézy Dávid a Fidesz hekkje, mindenki tudja, hogy hozzájuk tartozik, államtitkáruk is volt"

– mondta Magyar, aki szerint Vitézyben nincs meg az a vezetői kvalitás, amivel egy akár oligarchákkal és pártkatonákkal erősített közgyűlést is össze tudna fogni.

Mindemellett kérdezték Magyart arról is, hogyan fogja tudni fenntartani a felfokozott hangulatot a június 9-i EP-választásig, amire úgy válaszolta, hogy ez már egy öngerjesztő folyamat. "A Talpramagyarok.hu oldalunkon az első nap 100 ezer önálló megtekintés volt, aztán a hatalom részéről jött az ötmilliós, majd másnap egy 15 milliós túlterheléses támadás. Ám a srácok erre ráfaragtak, professzionális biztonsági intézkedéseket dolgoztunk ki, nem férhetnek a belépők adataihoz, nem tudják lelőni az oldalunkat. Nyilván a terhelést folytatni fogják, és mindent megtesznek, hogy hiteltelenítsenek bennünket" – mondta Magyar, aki az EP-választáson az 5-10 százalékos eredménynek örülne.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Mi, a színek

  • Kiss Annamária

Már az elején világos, hogy a színeknek jelentőségük lesz. A gárda egyik fele piros és fehér ruhát visel, vannak, akik talpig pirosban játszanak, mint az életre kelt Mefisztó (Szacsvay László) is (jelmez: Nagy Fruzsina). A hatalom kiszolgálói, a megalkuvók púderrózsaszínben virítanak.