Magyar Péter Dobrev Klárának: Ön a bejegyzésével asszisztál a Fidesz propagandához

  • narancs.hu
  • 2024. május 10.

Belpol

A Tisza Párt listavezetője elmagyarázta, miért fontos neki, hogy a közmédia szervezzen vitát az EP-jelölteknek.

Úgy tűnik, ez az időszak arról szól, hogy a DK és Magyar Péter egymásnak üzennek dolgokat egy esetleges vitával kapcsolatban: Dobrev Klára ma nyílt levelet küldött Magyarnak annak érdekében, hogy vegyen részt EP-listavezetői vitán akkor is, ha azt nem a közmédia szervezi, majd felszólította, legyen férfi és ne futamodjon meg például a Partizán által szervezett vitától. Erre érkezett a mindig és mindenre gyorsan reagáló Magyar, hogy természetesen szintén Facebookon elmondja a maga igazságát.

„Az ilyen megnyilatkozásaival csak megerősíti sok millió ember azon meggyőződését, hogy Önök egy brancsot alkotnak Orbán Viktorral. Ön a bejegyzésével asszisztál a Fidesz propaganda azon évtizedes törekvéséhez, hogy párhuzamos nyilvánosságot építsenek ki hazánkban és több millió emberhez ne jussanak el a valós hírek” 

– mondta, hozzátéve, hogy szerinte Deutsch Tamást is csak akkor lehetne rákényszeríteni élő vitára, ha egységesen követelik, hogy a közmédia eleget tegyen jogszabályi kötelezettségének.

„Sokatmondó továbbá, hogy a rogáni propaganda a napszemüvegemet nevezi nőinek, Ön pedig a férfiasságomat vonja kétségbe, csak azért mert nem asszisztálok a Fidesz által kiépített médiaterrorhoz, hanem sok százezer, vagy inkább millió magyar emberrel és a valódi ellenzék tagjaival küzdök annak lebontásáért” – szúrt oda még egyet, hozzátéve, hogy ő maga több DK-taggak találkozott országjárása során, akik átléptek inkább az ő mozgalmába.

De történnek vitaügyben a DK részéről is dolgok: közben a Magyar ütlegelésével legaktívabban foglalkozó Molnár Csaba levelet írt az MTVA vezérigazgatójának, a hírhamisítóként elhíresült Papp Dánielnek, és felszólította, rendezzenek EP-listavezetői vitát, 24 órát adott a válaszra.

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk