Már népirtással vádolják a szegedi biológust

  • narancs.hu
  • 2021. március 20.

Belpol

Egy vírustagadó megfenyegette, feljelentette Boldogkői Zsoltot.

 "Mondja el az emberkenek az Igazságot vagy feljelentem Népírtásért" – írta I. Péter a szegedi Boldogkői Zsolt molekuláris biológusnak. A levélről a szegedi egyetem tanszékvezető tanára a közösségi oldalán számolt be. A levélíró azt állította, hogy az mRNS-vakcinázás következtében az Egyesült Államokban 966 ember halt meg, ezért kellene megváltoztatnia álláspontját a professzornak. Mivel ez nem történt meg, I. Péter tényleg feljelentést tett ellene. Elküldte neki a rendőrség válaszlevelét is.

Boldogkői Zsolt az utóbbi tíz évben rendszeresen nyilatkozik az áltudományos nézetekről. A koronavírussal és a vírustagadók álláspontjával kapcsolatban is elmondta, mit gondol.

Egy I. Péter nevű alak rendőrségi feljelentést tett ellenem, mert nem tettem eleget a fenyegetőzéseinek. Állítása...

Közzétette: Zsolt Boldogkői – 2021. március 20., szombat

"Sokan fenyegettek. Hány ilyen feljelentés csücsülhet a rendőrségen vajon? Már nemzetközi szinten is feljelentésekre buzdítanak" – írja közösségi oldalán a szegedi biológus, megosztva egy magyar nyelvű internetes oldalt, amelynek címlapján – rovásírásos felirat és a Szent Koronát ábrázoló fotó alatt – kifejezetten Boldogkői feljelentésére biztatják az olvasót. 

A rágalomhadjárat előzménye, hogy a molekuláris biológus összekötötte a bajuszt a legismertebb vírustagadóval:

 

Figyelmébe ajánljuk