Március 15-ére is Békemenetet hirdet a CÖF

  • narancs.hu
  • 2022. január 2.

Belpol

Csizmadia László számít minden „normalitással bíró” emberre.

Újévkor közzé tett videójában jelentette be Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány szóvivője, hogy 2022. március 15-ére békemenetet szerveznek. Ez a kilencedik ilyen rendezvény. A videóra a 444 figyelt föl

A szervezők szándéka, hogy a következő tavaszi nemzeti ünnepen kétszer annyian legyenek, mint legutóbb, október 23-án, amikor 340 ezren hallgatták Orbán Viktor miniszterelnök beszédét. 

Csizmadia a videón arról beszél, már most el kell kezdeni a felkészülést, hogy bizonyítsanak Brüsszelnek, és „erőt mutassanak” itthon.  

 

„Minden normalitással bíró magyar embernek arra kell törekednie, hogy a szomszédja és a szomszédjának a szomszédja is lássa, hogy mi történik Magyarországon” – jelentette ki.

A CÖF szóvivője úgy látja, az ellenzék padlót fogott, Márki-Zay Péter észre sem veszi, hogy Gyurcsány Ferenc irányít, aki arra törekszik, hogy egypártrendszert hozzon létre.

 Szerinte kulturált nyugalomra van szükségük a kormányt támogató erőknek, és így újabb négy évig kormányozhat tovább a Fidesz.

 

„Egy dologra biztosan számíthatunk, ez az Isten” – mondta a szóvivő.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk