Márki-Zay Péter: Együtt fogunk dolgozni Dobrev Klárával

Belpol

Vidéken is többséget szeretne, mondta lapunknak a miniszterelnök-jelölt.

"Vidéki polgármesterként nagyon örülök, hogy jelen állás szerint - nem kis részben az egészen kiváló Csongrád-csanádi eredménynek köszönhetően - átvettem a vezetést a vidéki választók körében is. Budapesten egyértelműek az erőviszonyok. Nagyon fontos és jó fejlemény lenne, ha a vidéki szavazók körében többségben lennének az engem támogatók" - mondta a Narancs.hu-nak Márki-Zay Péter, eredményvárója helyszínére érkezve, a budapesti Anker közben vasárnap kora este.

A Mindenki Magyarországa Mozgalom miniszterelnök-jelöltje újságírók kérdésére elmondta, szombaton este felhívta Dobrev Klárát, és megállapodtak abban, hogy az eredményektől függetlenül együtt fognak tovább dolgozni a közös ügyért. Erről a hvg.hu számolt be. Arra a kérdésre, hogy október 23-án ki fognak-e állni egy színpadon Dobrevvel, azt felelte: erről még nem beszélt vele, de nagyon reméli.

Márki-Zay Péter azt is mondta, a miniszterelnök-jelölti választás jelen állásával végeredményként elégedett lenne.

Az eredményeket a Magyar Narancs oldalán itt követhetik nyomon:

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk