Márki-Zay szerint lehallgathatták az ellenzék főhadiszállását

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 3.

Belpol

A politikus szerint a Fidesz az ellenzéken belül is jelen van.

Márki-Zay Péter szerint lehallgathatták az ellenzék főhadiszállását, hangrögzítés nyomait találták meg a kamerákon az iroda informatikai hálózatának lebontásakor, mondta mindezt a politikus az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Márki-Zay arról beszélt, hogy szerinte a Fidesz az ellenzéken belül is jelen van és sok bizonyíték gyűlt össze, hogy a kormánypárt össze is játszott az ellenzékkel számos alkalommal.

„Most, amikor a volt irodánk informatikai hálózatát lebontó szerelő kollegákkal beszéltünk a héten, akkor kiderült az is, hogy valószínűleg valaki rácsatlakozott a kamerákra, amik biztonsági kameraként szerepeltek az ellenzék főhadiszállásán, és ha jól értettem az ő szavukból, még hangot is rögzített, amely egy biztonsági kameránál nem szokás” – magyarázta Márki-Zay.

Majd hozzátette:

Azt látom, hogy igen, természetesen beépített ügynökökkel, lehallgatásokkal és mindennel a Fidesz ott van az ellenzéken belül is.

A teljes beszélgetést itt hallgathatják meg.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk