Másodfokon súlyosbították a Galambos Lajos elleni ítéletet

  • narancs.hu
  • 2022. december 7.

Belpol

3 év 6 hónap börtönt kapott Lagzi Lajcsi áramlopásért.

A Budaörsi Járásbíróság tavaly októberben ítélte el elsőfokon Galambos Lajost az "áramlopásként" ismertté vált ügyben, ekkor a trombitást 2 év 10 hónap börtönben letöltendő szabadságvesztéssel és 11 milliós forintot vagyonelkobzással büntették.

A 2015-ben kezdődő ügy, amelyben Galambos Lajost és társait víz-, gáz- és áramlopással vádolták, másodfokon azonban folytatódott, ugyanis az ügyészség nem találta elég szigorúnak a döntést. 

A másodfokon született döntés szerint Galambos Lajos 3 év hat hónap börtönbüntetést kapott, a közügyektől pedig 4 évre tiltották el. Emellett több mint 4 millió forintot és további bűnügyi költségeket kell megfizetnie - a Blikk tudósítása szerint.

A zenész nem vett részt a tárgyaláson, volt felesége, az ügy másodrendű vádlotjja azonban igen. Őt a másodfokú döntés felmentette. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk