Megint elsöprő sikere van a Kétfarkú Kutya Párt kampányának

  • narancs.hu
  • 2016. augusztus 19.

Belpol

9 millió jött össze egy nap alatt, és összesen több mint 1300-an küldtek pénzt azért, hogy „ne legyen ilyen borzasztó hangulat az országban”.

A tavalyi ellenplakátkampány sikere után újabb komoly lépésre szánta el magát a viccpárt, „mert a kormány még mindig nem lett jó fej, és továbbra is arra költyi a pénzünket, hogy megmondja nekünk, mitől féljünk és mit utáljunk”.

Tegnap Facebook-oldalukon azt írták, hogy a szerdán kezdett kampánnyal „ugyanúgy állunk, mint tavaly: 9 millió jött össze egy nap alatt, és összesen több mint 1300-an küldtetek pénzt”.

Az Átlátszónak adott interjúban Kovács Gergely azt is elmondta, mire buzdítják szavazóikat az október 2-ai népszavazáson: „Érvénytelen szavazatra. A bojkott önmagában kevés. Ha valaki nem megy el szavazni, abból nem érthető, hogy nem érdekli ez az egész, vagy ellene van. Azt gondoljuk, hogy hülye kérdésre hülye választ érdemes adni. Érvénytelen szavazattal ki tudod fejezni azt, hogy érdekel ez az egész dolog. Foglalkoztat, de nem vagy hajlandó az ő játékszabályaik szerint játszani. Ez egyszersmind a Kutyapártra leadott szavazatnak is minősül.”

Innen megtudjuk azt is, hogy lesz minden, „újsághirdetés, rádiószpot, ahogy alakul, de főleg óriásplakát”. Például ilyenek:

false

 

false

false

Adakozni pedig itt lehet.

Figyelmébe ajánljuk