Megsemmisítette az ügyészség a Schadl Györgynél talált kompromittáló felvételeket

  • narancs.hu
  • 2023. január 24.

Belpol

Álláspontjuk szerint nincs közük a Schadl-Völner-botrányhoz. 

Az ügyészség megsemmisítette a Schadl Györgynél található kompromittáló felvételeket, mert azoknak nincs köze a Völner-Schadl-ügyhöz a megállapításuk szerint  – írja az rtl.hu

A napokban egyre több részlet lát napvilágot a Magyar Bírói Végrehajtói Kar elnökéhez, valamint az Igazságügyi Minisztérium korábbi államtitkárához köthető botrányról. 

A rendőrök Schadlnál két közszereplő nevével ellátott DVD-ket, kinyomtatott számítógépes üzenetváltásokat, illetve két fényképet találtak, amelyeken három meztelen ember volt látható, akik közül ketten szexuális aktust folytattak. Schadl György a rendőröknek azt mondta, nem tudja, mi van a DVD-ken, és azt sem, hogyan kerültek a páncélszekrényébe. 

Az rtl.hu által megismert nyomozati iratok alapján az ügyészség nem tartotta indokoltnak, hogy kivizsgálja, történt-e valamilyen bűncselekmény a felvételekkel kapcsolatban, pedig az ügyészség korábban akkor is megemlítette ezeket a DVD-ket, amikor a letartóztatást kezdeményezte.

Völner Pál és Schadl György lehallgatott telefonbeszélgetéseinek újabb részeleteire is fény derült kedden. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk