„Melyik Tóni kedvenc állata? Az anti lop.”

  • narancs.hu
  • 2024. február 14.

Belpol

Viccesen zárta tegnap esti posztját Magyar Péter.

Mióta kilépett a fényre, és elszabadult hajóágyúként bombázza a Fidesz vezérkarát, Magyar Péter minden nap posztol valami érdekeset. Tegnap este például a „Mészáros-féle” MBH felügyelőbizottságából történő lemondó nyilatkozatát tette ki az oldalára. „Miután bejelentettem a banknál a lemondásomat, ma kaptam meg a bank vezetőitől a dokumentumot aláírásra. Talán még ma kikerül a tőzsde honlapjára. Ma szintén visszaigazolta a Magyar Közút Zrt., hogy a minisztérium február 10-i nappal tudomásul vette a lemondásomat” – írta.

Kiteszem ide a Mészáros féle MBH bank felügyelőbizottságából történő lemondó nyilatkozatomat. Miután bejelentettem a...

Posted by Péter Magyar on Tuesday, February 13, 2024

Arra is reagált, hogy az Index, vélhetően felsőbb utasításra arról ír, hogy Magyar Péter nem felmondott, valójában már január 18-án elküldték a banktól. Ezt később maga az érintett cáfolta, felemlítve, hogy a januári tiszteletdíját is teljes egészében megkapta. „A valótlanságokat terjesztő sajtótermékek ellen sajtó-helyreigazítási eljárást indítok és ha szükséges, személyiségi jog pert is, csak hogy visszatérhessek az eredeti ügyvédi hivatásomhoz és hogy érezzék a törődést. Ha a bíróság esetleg megítél valamilyen kártérítést, azt felajánlom a bicskei áldozatoknak.”

Magyar Péter reagált Tiborcz Istvánra is. „Ma megtudhattuk a nemzet vejétől, hogy ő nem akar a politikai csatározásokba belefolyni (nyilván azok hasznát élvezni egyszerűbb). Azt is megírta, hogy ő az épített örökség megmentéséért szeretne dolgozni. Szerintem ez egy nemes cél, esetleg egészítsük ki az ipari méretű lopás elleni harccal és fogjunk össze.”

Reagált a propaganda lejáratókampányára: „Pár nap után végre felébredt (felébresztették?) a rogáni kommunikáció élcsapata és a Megafon aktivistái közpénzen megkezdték a személyeskedő lejáratásomat. Én egyébként sokukkal személyesen jó viszonyban vagyok és a továbbiakban sem foguk rájuk haragudni, mert mindenkinek meg kell élnie valamiből.”

Végül pofás, de szakállas viccel zárta a posztot. „Egy kérdés. Tudjátok, hogy melyik Tóni kedvenc állata? Az anti lop.”

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk