Magyar Péter: Hétvégén miniszterelnöki évértékelő lesz, amihez igyekszem majd témát szolgáltatni

  • narancs.hu
  • 2024. február 13.

Belpol

Üzent Tóninak és Istvánnak is.

Magyar Péter, Varga Judit volt férje mint ismert, a napokban a Fidesznek erősen kellemetlen dolgokról kezdett el beszélni,  miután Novák Katalin lemondott, Varga Judit pedig visszavonult. Facebook posztokban nyilvánult meg, majd a Partizánnak adott interjúban beszélt a Fideszen belüli dinamikákról, ügyekről.

Hétfő esti Facebook-posztjában is belengetett pár újabb izgalmasnak vélhető részletet, valamint jelezte, mintegy mellékesen, hogy:

Hétvégén kerül sor a miniszterelnöki évértékelő beszédre, amihez a magam módján én is igyekszem majd témát szolgáltatni."

Megköszönte "a politikai spektrum minden oldaláról érkező több ezer üzenetet", majd üzent Havasi Bertalan miniszterelnöki szóvivőnek, pontosabban "Havasi Bercinek", aki, ahogy Magyar írja posztjában "arról ismert, hogy nyilatkozat helyett ellökdösi az újságírókat és ereklyeként őrzi Orbán Viktor kólás dobozát".

Havasi ugyanis annyit reagált Magyar kitálalására, hogy egy „reménytelen helyzetben lévő ember kétségbeesett próbálkozásával" ők nem foglalkoznak.

"Nos, innen is üzenem Bercinek, hogy cseppet sem érzem magamat reménytelen helyzetben lévőnek, elképesztő jót fociztam délután a fiaimmal és

nagyon régen nem éreztem magam ilyen motiváltnak, hogy végre megtisztítsuk a közéletet attól és azoktól, amitől és akiktől meg kell."

Magyar lendületben van, már kedd reggel is posztolt egyet, ebben Tóninak és Istvánnak ír, akiket Rogán Antalként és Tiborcz Istvánként azonosíthatunk.

Kedves Tóni, Miért hallgatsz, miért bújsz Havasi Berci mögé? Ennél sokkal tökösebb csávónak tűntél sokszor. Te vagy a kormányzati kommunikációs agytröszt mindenható ura, kisujjadban a kommunikáció csínja-bínja, miért bújsz el a választóid elől, miért nem tartasz évek óta sajtótájékoztatót? Esetleg félsz a kérdésektől?

Miért nem mesélsz a Schadl Györggyel való "szakmai" kapcsolatodról meg sok más hasonló ügyről? Nincs időd rá? Épp egy új találmányon dolgozol?

Tiborcztól arról érdeklődik, miközben gyarapodását sorolja – "37 évesen 100 milliárdjaid vannak, szállodák tömkelege, bank, alapkezelők, rengeteg egykori értékes állami ingatlan, Waberer’s, a fél belgrádi irodapiac, még fel sem épült budapesti irodaházak (már előre kiadva állami cégeknek)" –, hogy milyen egyéb cégeket vesz át mostanában. És egyébként összesen mennyi állami hitelt vagy támogatást kapott, vett át a portfólió összerakásához.

Mi a titkod? Oly sokan szeretnének inspirálódni a sikersztoridból, hiszen oly sok magyar ember járt jó iskolákba, dolgozik rengeteget és valahogy nekik nem állnak össze ilyen szerencsésen a csillagok.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk