Milliárdos megrendelést kapott az ITM-től a bormarketing-kormánybiztos Rókusfaly

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 1.

Belpol

Palkovics Lászlóék közzétették 2022 első negyedévében kötött szerződéseiket.

A nemrég nemzeti bormarketingért felelős kormánybiztossá avanzsált műsorvezető-vendéglátós, Rókusfalvy Pál kommunikációs cége is szerepel az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) 2022 első negyedévi szerződő partnerei között. – vette észre a Telex.

A Roxer Kommunikációs Kft. rögtön két megbízást is kapott idén februárban (ekkor még nem volt kormánybiztos Rókusfalvy):

  • Átfogó kommunikációs kampány tervezése és megvalósítása, valamint rendezvényszervezési feladatok ellátása: bruttó 1,02 milliárdos keretösszeg.
  • A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálathoz és az EURES Magyarország hálózathoz kapcsolódó komplex kommunikációs feladatok ellátása: bruttó 782 milliós keretösszeg.

Rókusfaly cége mellett a szokásos befutók is szerepelnek a listán. Köztük a  Századvég Közéleti Tudásközpont Alapítvány és a Század Konjunktúrakutató Zrt. , akik idén „kiegészítő kormányzati szakpolitikai tanácsadásra” szerződtek a minisztériummal. A márciusban között megállapodás alapján a kormányközeli think tank bruttó 2,16 milliárdos keretösszegért végzi a feladatot.

A hagyományoknak megfelelően feltűnik a listán Balásy Gyula neve is, akinek cégei rendre milliárdos megrendeléseket kapnak a kormánytól kommunikációs feladatokra. Palkovics László minisztériuma is a New Land Media Kft.-t és a Lounge Design Kft.-t találta a legalkalmasabbnak a „TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért” kampány lebonyolítására. A bruttó 121 milliós keretösszegű  szerződést bár tavaly októberben kötötték, szerepel az idei listán.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk