Nemzeti bormarketingért felelős kormánybiztos lett Rókusfalvy Pál

  • narancs.hu
  • 2022. július 12.

Belpol

Tevékenységét Orbán Viktor Gulyás Gergelyen keresztül irányítja. 

Nemzeti bormarketingért felelős kormánybiztos lett Rókusfalvy Pál július elsejétől; neki kell kidolgoznia a 2023-2026-os időszakos Nemzeti Bormarketing Stratégiáját, előkészítenie a végrehajtását – írja a 24.hu a Magyar Közlöny alapján. 

Koronav?rus - S?tem?ny- ?s boradom?nyt kaptak az NNK munkat

 
Rókusfalvy Pál, a Borászok Borásza-díj alapítója beszél a magyar borászok és cukrászok felajánlásának átadásán a Nemzeti Népegészségügyi Központ udvarán 2021. február 4-én. Harminckét magyarországi borász 1200 palack bort, kilenc cukrász pedig mintegy 600 csomag süteményt ajánlott fel az NNK dolgozóinak munkájuk elismeréseként. Fotó: Balogh Zoltán / MTI
 

Tevékenységét Orbán Viktor a Miniszterelnökséget vezető miniszteren keresztül irányítja, Gulyás Gergelynek számol be a munkájáról, amit egy ötfős titkárság segíti.

A 24.hu felidézi, a 90'-es évek sikeres rádiós és tévés műsorvezetője Etyeken alapított borászatot, bormarketinggel régóta foglalkozik. 2003-ban belépett a Fideszbe, a portál két éve arról számolt be, hogy egyik cége 2,2 milliárd forintért kommunikál az államnak. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk