Müller Cecília megkapta a második adag vakcinát is

  • narancs.hu
  • 2021. február 3.

Belpol

Ő nem várta meg a kínait.

Müller Cecília országos tisztifőorvos az MTI fotóinak tanúsága szerint megkapta a BioNTech/Pfizer koronavírus elleni vakcina második dózisát is.

Koronavírus - Müller Cecília megkapta a vírus elleni vakcina

 
 Budapest, 2021. február 3. Müller Cecília országos tisztifőorvos (j) érkezik, hogy Bedros J. Róbert, az országos kórházfőparancsnok helyettese, főigazgató (j2) beoltsa a Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcinája második adagjával a fővárosi Szent Imre Egyetemi Oktatókórházban 2021. február 3-án. MTI/Balogh Zoltán
Fotó: Balogh Zoltán
 

 Az első adaghoz hasonlóan ezt is Bedros J. Róbert, az országos kórházfőparancsnok helyettese adta be neki a Szent Imre Egyetemi Oktatókórházban. 

Koronavírus - Müller Cecília megkapta a vírus elleni vakcina

  
Budapest, 2021. február 3. Bedros J. Róbert, az országos kórházfőparancsnok helyettese, főigazgató beadja Müller Cecília országos tisztifőorvosnak a Pfizer-BioNTech koronavírus elleni vakcinája második adagját a fővárosi Szent Imre Egyetemi Oktatókórházban 2021. február 3-án. MTI/Balogh Zoltán
Fotó: Balogh Zoltán
 

 

Figyelmébe ajánljuk

Post mortem

Az egész világot megrázó szörnyűségeknél gyakran előkerül a tettes ízlése – nem akarjuk elhinni, hogy egy átlagos ember is követhet el borzalmas dolgokat, keressük a furcsaságokat, az előjeleket, amelyeknek gyanúsnak kellett volna lenniük.

A szellemek ereje

  • - turcsányi -

Johnny Lobónak nehéz élete volt. Már a háború korai szakaszában megjárta Vietnamot, s hazatérve polgárjogi harcosnak állt; az indiánok jogaiért küzdött.