Napi jócselekedetekre buzdít Magyar Péter

  • narancs.hu
  • 2024. május 31.

Belpol

Közösségük erejével.

"A választásig hátralévő 9 napban 9 feladattal próbáljuk hazánkat még jobb hellyé tenni közösségünk segítségével (link kommentben). Minden nap egy új feladattal jelentkezünk, és arra buzdítunk titeket, hogy minél többen próbáljátok teljesíteni ezeket. Amikor teljesítettétek, osszátok meg az eredményeitekről készült képeket" – írja péntek délutáni Facebook bejegyzésében a Tisza Párt alelnöke.

Arra buzdítja oldala követőit, hogy ne felejtsék el megosztani a kihívásokat ismerőseikkel, hogy minél többen csatlakozhassanak a kezdeményezéshez. "A TISZA Pártnak nincs szüksége képviselői mandátumra ahhoz, hogy tegyen a hazáért. Közösségünk erejével hozunk változást" – írja Magyar.

Az első feladat: "Segítsünk együtt azoknak, akiknek a legnagyobb szükségük van rá!

Ma arra kérünk, hogy fizess egy étkezést vagy készíts egy ételt egy rászorulónak.

Ezt megteheted közvetlenül, vagy egy jótékonysági szervezeten keresztül. Minden apró gesztus számít, és együtt nagy változást érhetünk el" – fogalmaz Magyar a posztban.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódásról és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyen nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazságot. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk