Nem bérlik, hanem tényleg Mészáros Lőrinchez tartozik a szuperjacht

  • narancs.hu
  • 2023. augusztus 9.

Belpol

Ezen a 27 milliárd forintos jachton kortyolta a konzervkávét Várkonyi Andrea.

Máltai iratokra hivatkozva írja a 444, hogy a Rose d’Or nevű szuperjacht, aminek fedélzetén Mészáros Lőrinc és felesége, Várkonyi Andrea a vakációt töltik, nem bérlemény.

A tulajdonosa az Euroleasing Pénzügyi Szolgáltató Zrt. nevű magyar lízingtárság, amelynek egyetlen részvényese az MBH Bank.

Az MBH az MKB Bank és a Takarékbank egyesülésével jött létre, a Transport Malta dokumentumai szerint a jachtot 2023. július 5-én regisztrálták.

A 62 méteres jacht árát 27 milliárd forintra becsülik.

A hvg.hu kérdésére Mészáros cége, az Opus kikerülte a választ: „Mészáros úr a nyári szabadságát tölti, közszereplőként is megilleti őt, hogy a magán- és családi életét tiszteletben tartsák.”

A jachtról a 444 fotóriportere közölt képeket hétfőn. Várkonyi azt nyilatkozta: „Nem gondolom, hogy bárki szívesen látja újságokban a privát nyaralásának képeit, így vagyunk ezzel mi is, ráadásul a családtagjaink nem közszereplők, de ez természetesen nem rontotta el a nyarunkat.

Igyekszünk minél többet pihenni, feltöltődni, mielőtt visszatérünk a munkába.”

A magyar nyilvánosság képzelőerejét nemcsak ez, hanem az is fogva tartja, hogy a NER-milliárdos luxusfelesége 300 forintos HELL kávét kortyolgatott a fedélzeten.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk