Várkonyi Andrea az olaszországi nyaralásról: Igyekszünk feltöltődni

  • narancs.hu
  • 2023. augusztus 7.

Belpol

Mészáros Lőrinc felesége nem örül neki, hogy újságokban látta nyaralásának képeit. 

„Nem gondolom, hogy bárki szívesen látja újságokban a privát nyaralásának képeit, így vagyunk ezzel mi is, ráadásul a családtagjaink nem közszereplők, de ez természetesen nem rontotta el a nyarunkat. Igyekszünk minél többet pihenni, feltöltődni, mielőtt visszatérünk a munkába” – nyilatkozta Várkonyi Andrea a Blikknek. 

Hétfőn publikálta a 444.hu azokat a képeket, valamint a drónfelvételeket, melyen látszik Várkonyi Andreának és férjének, Magyarország egyik leggazdagabb emberének, Mészáros Lőrincnek a nyaralása. A házaspár Olaszországban tölti a szűnidőt, méghozzá egy luxusjachton. 

A ROSE D’OR új építésű szuperjachtot 2023-ban adtak át tulajdonosának. Egy úgynevezett 62STEEL modell, amiből eddig összesen hármat építettek: 62 méter hosszú, a csúcssebessége 18 csomó. Hat kabinja van 12 vendég fogadására alkalmas. Mérete miatt apróságnak igazán nem lehet nevezni, mivel vannak olyan tengeri kikötők, ahova be sem lehet vele állni. Egy Superyachtfan nevű oldal szerint az ára 75 millió dollár volt. 360 forintos dollárral számolva ez 27 milliárd forint.

A ROSE D’OR járt már néhány helyen idén, először június 27-én vették igénybe, de csak szokatlanul rövid turnusokban volt elérhető az arra érdemesek számára. Járt Máltán (Valetta), aztán Szicílián (Taormina, Siracusa, Riposto). Július 31-én reggel érkezett Nápolyba, onnan délután már Mészáros Lőrinc gyerekeivel a fedélzetén indult el Amalfi irányába. Augusztus 2-án járt Positano alatt, este Salernónál, másnap újra Nápolyban, ahol augusztus 3-án délután csatlakozott Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea. Rögtön el is indultak Caprira. A sziget előtt lehorgonyoztak, este fél nyolckor beálltak a Marina Grande kikötőbe. 4-én reggel elindultak Sorrento felé, és a Porto Marina di Cassano előtti magas sziklafal alatt strandolással telt a nap. Este újra Capri, alvás a kikötőben. Augusztus 5-én reggel az Amalfi-part mentén újra Salerno felé tartott a ROSE D’OR. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk