Nem engedték be a sajtót Palkovics meteorológusoknak tartott előadására

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 26.

Belpol

A Magyar Meteorológiai Társaság vándorgyűlésén beszélt Szegeden.

A sajtót és még a fotósokat is kizárták a rendezvényről, ahol Palkovics László előadást tartott a meteorológusoknak, két nappal azután, hogy menesztette az Országos Meteorológiai Szolgálat két vezető munkatársát - írja a hvg.hu.

Beszámolójuk szerint a miniszter busza úgy állt rá az esemény bejáratára, hogy sem az újságírók, sem a tüntetők nem tudtak a közelébe férkőzni.

Palkovics egyébként a Magyar Meteorológiai Társaság vándorgyűlésének éghajlat szekciójában tartott előadást, a helyszínen helyi civilek demonstrációt rendeztek és esernyőkkel tiltakoztak az OMSZ munkatársainak kirúgása ellen.

A miniszter szegedi látogatásáról hamarosan külön cikkben számolunk be.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Tüttő Kata vezeti az MSZP EP-listáját

  • Narancs.hu/MTI

A listavezető szerint amikor a párt azt mondja, hogy erősebb Európát akar, akkor „nem több Brüsszelre gondol”, hanem erősebb önkormányzatokra, helyi közösségekre.