Nem engedték be Törley Katalint a Képviselői Irodaházba

  • narancs.hu
  • 2023. október 2.

Belpol

Donáth Annával találkozott volna, de Kövér László az országgyűlés fennhatósága alá tartozó összes épületből kitiltotta.

Nem engedték be a Képviselői Irodaházba Törley Katalint, a Tanítanék Mozgalom elnökét, aki Donáth Annával találkozott volna – derül ki a Momentum közleményéből.

A párt EP-képviselője hétfő délutánra hirdetett meg találkozó a magyar oktatás ügyéért küzdő szervezetekkel, hogy az együttműködési lehetőségekről beszélgessenek. A megbeszélést a Parlamenthez közeli Képviselői Irodaházba szervezték, ám a beléptetéskor kiderült, 

Kövér László minden, az országgyűlés fennhatósága alá tartozó épületből kitiltotta Törley Katalint egy tavalyi, parlamenti tiltakozó akció miatt.

„Törley Katalin »bűne« az volt, hogy a Parlament karzatán feliratos pólóban tiltakozott az oktatás válsága ellen” – emlékeztetett Donáth Anna Facebook-oldalán, aki ennek ellenére ragaszkodott hozzá, hogy minden általa meghívott szervezet részt vegyen az egyeztetésen, így végül az összes egybegyűlt az irodaház melletti Olimpia parkba vonult át, és ott beszélgettek.

Nem engedték be Törley Katalint, a Tanítanék Mozgalom elnökét a Képviselői Irodaház épületébe, ahol vele és a magyar...

Posted by Donáth Anna on Monday, October 2, 2023

„Szégyen, hogy azok, akik tönkretették a magyar oktatást, szabadon járhatnak-kelhetnek a magyar országgyűlés felügyelete alá tartozó épületekben, aki viszont a magyar oktatás megmentéséért küzd, azt kitiltják onnan” – fogalmazott a momentumos politikus.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk