Nem találta a Posta az Origo hivatalos címét, visszaküldték Hadházy levelét

  • narancs.hu
  • 2020. június 1.

Belpol

A bíróság pedig nyomozást rendelt el, hogy kiderüljön, kik írták a lejárató cikkeket Hadházyról.

A Facebookon tette közzé történetét Hadházy Ákos független képviselő, aki azt írta, megpróbált helyreigazítást kérni az Origótól, de az oldal impresszumában feltüntetett címre küldött levelet a Magyar Posta azzal küldte vissza, hogy "cím nem azonosítható".

Hadházy azért küldött levelet az Origónak, mert azt írták róla, hogy el akarta ütni Bede Zsoltot. A politikus helyreigazítást akart kérni, de a levelet nem sikerült kézbesíteni.

Hadházy arról is írt, hogy egy korábbi cikk apropóján rágalmazás miatt pereli az oldalt (és mellette a 888.hu-t és a Lokált is), ezért a bíróság megkereste az oldalakat, hogy megkérdezze, ki írta a névtelenül megjelent cikkeket, azonban "a bíróság egyik megkeresése sem vezetett eredményre" – áll a bírósági végzésben, amely végül emiatt nyomozást rendelt el, hogy kiderüljön, ki állt a lejárató cikkek mögött.

Hadházy azt írta, a szerkesztőségek azonban azt mondják, elfelejtették, hogy kik írták a cikkeket, és a számítógépes nyilvántartás alapján sem tudják megmondani. "A per most áll, a bíró nyomozást rendelt el, majd kiderül, a pintérség ki tudja-e nyomozni ezt a nagy rejtélyt" – tette hozzá.

A politikus azt is kérte, szimpatizánsai e-mailben kérdezzenek rá az oldalaknál, hogy kik írták a cikkeket.

Figyelmébe ajánljuk