Nem támogatja Karácsony Gergely főpolgármesteri indulását a Kutyapárt

  • narancs.hu
  • 2023. március 14.

Belpol

Erről a párt elnöke beszélt egy rádióműsorban. 

Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke a Spirit FM műsorában leszögezte, nem támogatják külön Karácsony Gergelyt a főpolgármesteri indulásában. Kovács személy szerint „nem tud mit kezdeni” az olyan emberekkel, akik együtt tudnak dolgozni az MSZP-vel, DK-val vagy akár a Jobbikkal. 

„Mi biztos, hogy nem fogunk ezzel az ellenzékkel együtt indulni. Annál jóval nagyobb problémáink vannak velük, bármennyi listás helyet akarnának ígérni” – fogalmazott.  Utólag nem bánja, hogy nem jutottak be a parlamentbe, annak összetétele láttán. Sajnálja is a Momentumot, akinek most először adódott lehetősége bekerülni. Úgy látja, hogy a Momentum kicsit zavarban is van, hogy mit kezdjen a helyzettel.

V?laszt?s 2022 - Leadta szavazat?t Kov?cs Gergely, a Magyar

 
Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnöke, miután leadta szavazatát a Terézvárosi Gyermekkönyvtárban kialakított szavazókörben az országgyűlési választáson és gyermekvédelmi népszavazáson 2022. április 3-án.
Fotó: Mohai Balázs / MTI
 

Szerinte az önkormányzatokban sokkal több dolgot lehet elérni, mint az Országgyűlésben, emiatt az a céljuk, hogy a jövő évi önkormányzati választásokon több helyre bejussanak, mint ahány helyen most képviselőjük van. Erről a Spirit FM Nagykép című műsorában beszélt, és hangsúlyozta, hogy szerinte már egy ember is sok mindent el tud érni egy önkormányzatban.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk