Vadai: A kormánypártok nem akarnak parlamenti ülést, elmarad a finn és svéd NATO-csatlakozás ratifikációja

  • narancs.hu
  • 2023. március 14.

Belpol

Tovább csúszik a szavazás. 

„Most érkezett a levél Semjéntől. A kormánypártok nem akarnak parlamenti ülést a jövő héten. Tehát megint elmarad a finn és a svéd NATO-csatlakozás ratifikációja. Ez a kormány oroszbarát, EU- és most már NATO-ellenes!” – írja Vadai Ágnes, a DK országgyűlési képviselője a Facebookon. 

Ez azt jelenti, hogy már sokadszorra halasztják a kormánypártok a svéd és finn NAATO-csatlakozásról szóló döntést. Korábban a március 20-i héten tervezték megtartani, de arra a hétre nem hívnák össze a parlamentet, talán a március 27-i hétre, vagy az április 3-i hétre. 

Pedig a közelmúltban egy Hende Csaba vezette fideszes különítmény Svédországban és Finnországban is megfordult, ahol kijelentették: támogatják a két ország csatlakozását. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Szól a jazz

Az ún. közrádió, amelyet egy ideje inkább állami rádiónak esik jól nevezni, új csatornát indított. Óvatos szerszámsuhintgatás ez, egyelőre kísérleti adást sugároznak csupán, és a hamarosan induló „rendes” műsorfolyam is online lesz elérhető, a hagyományos éterbe egyelőre nem küldik a projektet.