„Nem veszünk részt Á. János pártkatona beiktatásán”

  • narancs.hu
  • 2017. május 8.

Belpol

Itt a Bajszos és a Válogatott Bajszos.

Ma tette le újabb öt évre szóló hivatali esküjét Áder János, az eseményről tudósító mno.hu azt írja, az eseményre A haza minden előtt címmel jelent meg beszámoló Áder János 2012 és 2017 közötti köztársasági elnöki munkájáról, amit az országgyűlési képviselők „könyv alakban kapnak kézhez”.

Legalábbis, akik ott voltak.

Például a szocialisták nem voltak ott. A Nemzethez eljuttatott közleményükben azt írják: „Az MSZP nem vesz részt Á. János pártkatona beiktatásán Á. János 2012-ig fideszes pártkatona volt, és köztársasági elnökként is az maradt.

false

 

Fotó: MTI – Kovács Tamás

Alkalmatlan köztársasági elnöknek, személye és tevékenysége egyetlen percig sem egyesítette a magyar nemzetet. Az MSZP ezért nem vesz részt a beiktatásán, mert az

csak egy fideszes színjáték

lesz, a demokrácia megcsúfolása. János aláírta azokat a törvényeket, amelyek még a jelenlegi alaptörvénnyel is ellentétesek. Aláírta a CEU-törvényt, ami támadás a tanszabadság és a véleményszabadság ellen. János sohasem őrködött az államszervezet demokratikus működése felett. Néma maradt, amikor kopasz verőlegények erőszakkal akadályozták az alkotmányos jogok gyakorlását. A teljesítmény méltó megbecsüléséről szónokol, miközben hallgat arról, hogy a Fidesz a gazdagok pártjaként szétlopja a nemzet vagyonát.”

Figyelmébe ajánljuk