Nem volt nagy éve Rákay Philip tanácsadó cégének

  • narancs.hu
  • 2024. június 1.

Belpol

Tanácsadásból már 2022-ben sem produkált nagyot, de tavaly már az ingatlanokból sem jött mellékes.

Jóval visszafogottabb évet zárt Rákay Philip legnagyobb vállalkozása, a Norton Consulting Zrt. 2023-ban – írja a Telex a fideszes influenszer/producer/polihisztor cégének beszámolóiból.

 
 
Fotó: MTI/Máthé Zoltán
 

A papíron tanácsadással foglalkozó cég már 2022-ben is főleg ingatlanügyekből szerzett pénzt, de tavaly már ez sem ment olyan jól, bár aggódni biztos nem kell: a Norton Consultingnál 2023-ban az értékesítés nettó árbevétele 277 millió forint volt, szemben az egy évvel korábbi 625 millióval, egyéb bevételből pedig 165 millió forint érkezett.

Mindez a profiton is meglátszik, ugyanis Rákay 99 milliós adózott eredményt könyvelhetett el az előző év 1,3 milliárdja után. A lap hozzátette, a tavalyi év úgy általában nem volt a legjobb év üzleti értelemben Rákay Philip számára, Balaton-felvidéki éttermét bezárta, a cég végelszámolás alá került.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Helyreigazítás

  • narancs.hu

Helyreigazítás a 18 milliárd forintos kárértéknél állt meg a nyomozás a pünkösdi egyház ügyében című cikk miatt.