Niedermüller visszalépne Erzsébetvárosban, ha kiderül, nem ő a legnépszerűbb jelölt

  • narancs.hu
  • 2019. szeptember 21.

Belpol

A VII. kerületiek közvélemény-kutatással akarják rávenni az ellenzéki jelölteket, hogy csak egy induljon a fideszes Vattamány Zsolt ellen.

Niedermüller Péter (DK), a hetedik kerület közös ellenzéki polgármesterjelöltje közvélemény kutatást készíttetne, hogy kiderüljön, ki a legnépszerűbb induló a Fidesz ellen: ő, vagy a függetlenként elinduló Hunvald György, esetleg Moldován László – derül ki a Niedermüller Facebook-posztjából.

A DK-s politikus elmondása szerint az erzsébetvárosiak fordultak hozzá a kéréssel, hogy október 13-án minél nagyobb eséllyel tudják leváltani a Vattamány Zsolt fideszes vezetését.

Niedermüller azt írta, hogy "az erzsébetvárosiak azt találták ki, hogy csináltatnak egy kerületi közvélemény-kutatást egy elismert kutatóintézettel, és azt kérik az ellenzéki jelöltektől, hogy fogadják el a kutatás eredményét, az esélytelenek pedig lépjenek vissza az esélyes jelölt javára."

Niedermüller igent mondtam a felkérésre. Azt is közölte a bejegyzésében, hogy neki "erzsébetvárosiként valóban a Fidesz leváltása a legfontosabb", éppen ezért vállalja, hogy ha nem ő az, visszalép a legesélyesebb ellenzéki polgármesterjelölt javára.

Figyelmébe ajánljuk

A kávékapszula környezettudatos szemmel

  • Fizetett tartalom

A kávékapszula rendkívüli népszerűsége világszerte kétségtelen, ám a kényelmes és gyors kávézás mögött rejlő környezeti, gazdasági és társadalmi kérdések kevésbé kerülnek reflektorfénybe. Az alábbi írásunkban ezeket a fontos aspektusokat vizsgáljuk meg, hogy egy átfogó képet kapjunk a modern kávéfogyasztás egyik legmeghatározóbb trendjéről.

6 téma, ami ma már egyre kevésbé számít tabunak

  • Fizetett tartalom

A társadalom folyamatosan változik: átalakul, hogy milyen eszközöket használunk, hogy milyen elfoglaltságaink vannak a mindennapokban, hogy milyen tempóban éljük az életünket – és persze az is, hogy milyen témákat beszélünk meg nyíltan. Kétségtelen, hogy embere – és persze kultúrája – válogatja, mi számít tabunak és mi nem, de általánosságban azt láthatjuk, hogy a világ soha nem volt annyira nyitott és szabadelvű, mint ma.

Így válasszunk széket ülőmunkához

  • Fizetett tartalom

Az ülőmunka ugyan kényelmesnek tűnhet, viszont óriási terhet róhat az ízületeinkre és izmainkra is. Éppen ezért ajánlott egy valóban komfortos szék mellett dönteni, hogy még az igazán hosszú munkaórák után se fájjon a gerincünk vagy a derekunk. Hogyan érdemes széket választani az igényeinkhez mérten? Mutatjuk a pontos válaszokat!