Nyögvenyelősen indult az online népszámlálás

  • narancs.hu
  • 2022. október 2.

Belpol

Olyan sokan akarták megszámolni magukat, hogy a rendszer szombaton hosszú időre megadta magát.

Szombattól október 16-ig online is ki lehet tölteni a 2022-es népszámlálás űrlapjait. Aki ezt megteszi, ahhoz nem mennek el a népszámláló biztosok. Ha valaki nem tölti ki online, és nem is találkozik biztossal, az november végéig a helyi jegyzőnél, személyesen nyilatkozik arról, hogy létezik. 

Az internetes felület megnyitása napján a Telexnek többen is jelezték, hogy nem boldogultak, mert az online rendszer nem működik.

 

Estére teljesen elérhetetlenné vált ez a lehetőség. Akik felhívták telefonon a népszámlálás zöld számát, azokat egy robothang arról tájékoztatta, hogy a nagy érdeklődés miatt a népszámlálás online rendszere összeomlott.

Este kilencre a felületet tesztelő telexes újságírók közül egyik-másiknak sikerült bejutnia a kitöltőfelületre, tíz órára pedig működőképessé vált a felület.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk