Önálló minisztériumot kaphat Navracsics Tibor

  • narancs.hu
  • 2023. október 1.

Belpol

A Miniszterelnökség ezentúl csak politikai feladatokat vinne.

Tárgyal Orbán Viktor miniszterelnökkel – erősítette meg, miután tegnap felröppent a hír, hogy kormányzati átrendeződés jöhet. A Magyar Hang értesülését Navracsics Tibor az atv.hu-nak erősítette meg: eszerint napirendre kerülhet a miniszterelnökkel az uniós kormánybiztos a közigazgatási és területfejlesztési önálló tárca. Január elsejétől lesz várhatóan miniszterként ez az új portfóliója.

Emellett változatlanul megmarad az EU-s forrásokkal kapcsolatos hatásköre is – tette hozzá.

A korábbi értesülések szerint a Gulyás Gergely vezette Miniszterelnökség a jövőben csak politikai feladatokat látna el, a közigazgatás pedig menne az új minisztérium fennhatósága alá.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Meghalt Vajda Mihály

  • narancs.hu

A Széchenyi-díjas magyar filozófus, egyetemi tanár, a Magyar Tudományos Akadémia rendes tagja, lapunk Egotrip rovatának szerzője 88 éves volt.