Önkormányzati autóval járva tépkedik az ellenzéki plakátokat éjszaka a II. kerületben

  • narancs.hu
  • 2019. szeptember 30.

Belpol

Őrsi Gergely videót is posztolt az esetről.

„Mire költi a fideszes városvezetés a II. kerületiek adóját? Arra, hogy önkormányzati autóval a polgármesteri kabinet sofőrje rongálja a plakátjainkat” – kezdi Facebook-bejegyzését Őrsi Gergely, a II. kerületi ellenzéki polgármester-jeltölt.

A 444.hu szúrta ki Őrsi bejegyzését, melyben arról számolt be, hogy "teherautóval közlekedő munkások szaggatják a plakátjainkat, amit a jelenlegi polgármester közpénzből vett autója követett, benne a közpénzből fizetett sofőrrel, aki utasításokkal látta el a munkásokat. Amikor rátaláltunk a sofőrre, először azt próbálta tagadni, hogy ő saját maga lenne, majd arra sem emlékeztek, hogy került a kezükbe az a plakát, amit ők maguk szedtek le. A rendőrők kérdésére előszőr azt sem tudták megmondani, milyen cégnek és kinek a megbízásából járnak el, csak hosszas telefonálás után.”

Az esetről videót is posztolt közösségi oldalán.

Mire költi a fideszes városvezetés a II. kerületiek adóját? Arra, hogy önkormányzati autóval a polgármesteri kabinet sofőrje rongálja a plakátjainkat.

Mire költi a fideszes városvezetés a II. kerületiek adóját? Arra, hogy önkormányzati autóval a polgármesteri kabinet sofőrje rongálja a plakátjainkat....

Őrsi korábban arról is írt, hogy a II. kerületi önkormányzat jogsértő módon kampányolt a fideszes Láng Zsolt mellett.

Közpénzből, jogsértően kampányolt a II. kerületi önkormányzat a Fidesz mellett

A Fővárosi Választási Bizottság szerint az általuk terjesztett füzetke kampánykiadvány, amely pártlogók nélkül is alkalmas a választói akarat befolyásolására. Őrsi Gergely, az ellenzék II. kerületi polgármesterjelöltje Facebookon közölte, hogy a Fővárosi Választási Bizottság neki adott igazat, miután a Helyi Választási Bizottság határozata miatt fellebbezett.

Figyelmébe ajánljuk