Orbán azt őt kérdező újságíróknak: A kollektív zaklatás csúnya dolog, majd decemberben válaszolok a kérdésekre

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. júl. 20., 16:22
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás

Elege lett abból a kevés kérdésből is, amit még fel lehetett neki tenni.

Egészen elképesztő történetet osztott meg az olvasóival a hvg.hu: bár Orbán Viktort eddig is lehetetlen volt kérdezni a még független sajtó munkatársainak, de az Országházban volt egy ötvenméteres szakasz, ahol olykor-olykor azért válaszolt a kérdésekre; ez a szakasz a kormányfő dolgozószobája és az ülésterem között húzódott.

Ám úgy tűnik, immáron itt sem lehet kérdezni, a portál ugyanis azt írja, a parlament mai ülésnapján a folyosón Orbán Viktor már csak azt hajtogatta a felé tartó újságíróknak: „A kollektív zaklatás csúnya dolog.” Ezzel valószínűleg a Btk. ma elfogadott módosítására utalt, amely immár börtönnel bünteti, ha valaki hivatali időn túl zaklat hivatalos személyt.

De Orbán nem hagyta annyiban, meghallgatta a kérdéseket, majd azt mondta, decemberben tart egy sajtótájékoztatót, ahol válaszol az egész évben felgyülemlett kérdésekre.

Borítókép: Index-videó

szerző
narancs.hu
publikálva
2018. júl. 20., 16:22
Twitter megosztások száma
Google +1
Egyéb megosztás
Ezt már olvasta?

Kommentek

Rendezés:
 1. 9
  rworse
  2018. július 21., szombat 19:26
  8

  Mikulás biztos lesz.
 2. 8
  tiszapolgári
  2018. július 21., szombat 12:24
  7

  Szerinted Mikuláskor lesz még Hír TV?

 3. 7
  rworse
  2018. július 21., szombat 11:18
  5

  Hír TV mennyit kérdezhet?
 4. 6
  harcolj
  2018. július 21., szombat 09:50
  Orbán lekopizta a Kádár-rendszer lényegét. Ez a kollektív kussolás rendszere - nevezhetjük NER-nek is. Senki nem kérdezhet, és ami a legcukibb nem is akar. Ha akar akkor feketeautókirugásstb - ez már a megszokott rendszer. Kellett persze hozzá a média kiherélése. És dettó mint az átkosban - a kormánytagok és fidesz képviselők csak méginkább elkádárosodtak, az a maréknyi pofázó pedig éppúgy mint régen előbb-utóbb elhúzza a belét külföldre, ma már internálni sem kell. És mi van Simicskával. Simicska természetesen ugyanúgy összejátszik Orbánnal a színfalak mögött, csak előretolták ezt a paprikajancsi Mészarros Löllőt pénzmosónak. Azért a havi 2-3 milkáért meg találnak elég embert akik segítenek a rendszer fenntartásában. Addig legalábbis amíg a pénz el nem apad. Aztán kreálnak majd valakik egy újabb rendszert, és kezdődik minden elölről mint 1989-ben. Magyarembernemfelejt. Dehogynem amit nem kéne sajnos de.
 5. 5
  tiszapolgári
  2018. július 21., szombat 07:27
  4

  Kedves gyerekek, megjött a Mikulás bácsi, hozott nektek ajándékot: kis Lokál, úgy hallottam, te nagyon jól viselkedtél, kérdezhetsz ötöt. Híradócska, rólad csupa jót hallottam, te annyit kérdezhetsz, amennyit akarsz. Kis TV2, azt csiripelik a verebek, hogy lusta vagy, te most nem kérdezhetsz, hátha ettől megembereled magad. Na, ti ott hátul, az óvónéni panaszkodott rátok, hogy nem fogadtok szót, ti csak virgácsot kaptok.

 6. 4
  rworse
  2018. július 21., szombat 03:01
  Bevezeti a decemberi évsajtótájékoztató intézményét.
 7. 3
  zsiraf29
  2018. július 20., péntek 21:41
  Érdekesen van bekötve a főni....ha az újságíró végzi a munkájá,t akkor az zaklatás. De amikor politikusok hivogatnak kéretlenül engem, az gondolom nem az.
 8. 2
  tiszapolgári
  2018. július 20., péntek 18:39
  Én azt szeretném majd megkérdezni a decemberi sajtótájékoztatón, hogy júliusban hol volt nyaralni.
 9. 1
  naki
  2018. július 20., péntek 16:34
  „A kollektív zaklatás csúnya dolog.” A tolvajkúrmány nem körözött Keresztapja folytatólagosan, aljas indokból zaklat minket reggeltől estig. Nem fogunk kivándorolni, Orbánc, és nem leszünk olyanok, mint a nemzetiszotyialista bandád, nem is voltunk. Még élünk!

Komment írásához vagy regisztrálj

Legfrissebb Narancs

Akadozik a szemétszállítás
Káosz és kosz
Radnóti András írása
Ukrajna és a magyar külpolitika
Interjúk
Gőz László, Simon Márton, Zurbó Dorottya
Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs

best of Narancs

Kis-Magyarország

Kultúra