Orbán megkapta a harmadik oltást

  • narancs.hu
  • 2021. október 17.

Belpol

Este színházba készül. 

Ma reggel megkapta a koronavírus elleni védőoltás harmadik dózisát Orbán Viktor - derül ki a miniszterelnök Facebookon közzétett videójából. 

Orbánt az első körben a kínai Sinopharmmal oltották, hogy megerősítő oltásként mit kapott, azt nem közölték a videóban.

Kiderül viszont a rövid felvételből, hogy este színházba készül a miniszterelnök, ezért a várható tünetekről is érdeklődött az oltóorvosnál, aki megnyugtatta ezekkel kapcsolatban. 

Frissítís: Havasi bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke arról tájékoztatta az MTI-t, hogy Orbán harmadik oltásként Modernát kapott. 

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot! 

Figyelmébe ajánljuk

Madarak és angyalok

  • - turcsányi -

Nehéz megmondani, hogy mikor mondtak fel az angyalok. Már akkor, amikor Wim Wenders folytatni merészelte a Berlin felett az eget (Távol és mégis közel, 1993)? Vagy csak 1998-ban lett elegük, amikor meglátták magukat az Angyalok városa című filmben – a Berlin felett az ég e remake-jét Nicolas Cage-dzsel? Az biztos, hogy Los Angelesből eztán szedték a sátorfájukat. De senki nem pótolhatatlan, L. A. pedig különösen nem maradhatott efféle égi szárnyasok nélkül.