Orbán nem vette át a katatüntetők petícióját a parlamentben

  • narancs.hu
  • 2022. július 19.

Belpol

Nacsa Lőrinc képviselő útját állta a próbálkozásnak. 

A parlament keddi ülésén megpróbálták odaadni Orbán Viktor miniszterelnöknek az új kata törvény ellen tüntetők petícióját ellenzéki képviselők. Ebben a demonstrálók azt kérik, hogy tervezzék újra a rezsicsökkentés-csökkentését, tolják el a kata-módosítás bevezetését januárra, és tervezzék újra a törvényt is. 

Jámbor András képviselő Facebook élő bejelentkezése szerint Hajnal Miklós momentumos képviselő Németh Szilárd rezsiügyi kormánybiztosnál próbálkozott, de ő erre nem volt nyitott. Ahogyan Orbán Viktor sem, akinek Gelencsér Ferenc Momentum-elnök akarta odaadi a petíciót, de Nacsa Lőrinc képviselő megakadályozta ebben. 

Jámbor egy másik bejegyzése szerint nem csak ő próbálta meg a petíciót átadni. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk