Orbán Ráhel: édesapám egészen kicsi korom óta a támogatásáról biztosított

  • narancs.hu
  • 2023. május 11.

Belpol

A miniszterelnök lánya szerint a kormányfő nagyon jó nagyapa, sokat beszélget, játszik az unokákkal. 

„Az édesapám még ugyan nem járt a boltban, de egészen kicsi korom óta a támogatásáról biztosított, biztosít, ami számomra elég. Igazság szerint jobban örülök, ha inkább a gyerekekkel tölti az időt” – mondta Orbán Ráhel, a miniszterelnök lánya a Blikknek az egy éve megnyitott bababoltjában. 

„Negyvenféle márkával indultunk, ebből több mint kilencven lett. Ez kezdetben négyezer terméket jelentett, ma már tizenkétezret forgalmazunk. Tizenkét hónap alatt több mint négyezer vásárló tért be hozzánk. Abszolút elégedett vagyok. Ha nyereséget az első esztendőben még nem is értünk el, a fejlődés intenzív, ami hatalmas öröm. Tavaly még semmit nem tudtunk a vásárlóközönségről, mire lesz igény, mi iránt nem lesz érdeklődés, ám ma már ez a tapasztalat is megvan” – fogalmazott a lapnak. 

 
Orbán Viktor lányai, Flóra, Róza és Ráhel (középen), fia, Gáspár (első sor, b-j), édesapja, Orbán Győző, édesanyja, Orbán Győzőné, és veje, Tiborc István (második sor, j-b) 2018. május 10-én az Országgyűlés plenáris ülésén, ahol újra miniszterelnökké választották Orbán Viktort.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
 

Orbán Ráhel szerint az édesapja sok időt tölt a gyerekeivel, rengeteget beszélget, játszik velük. „Nagyon jó nagypapa. Szerencsés vagyok, amiért elmondhatom, hogy élő kapcsolatuk van a gyerekeknek a nagyszülőkkel. A legutóbbi hétvégén egyébként nagy tollaslabdameccset vívott az unokáival”. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk