Május 18-án lesz Vágó István nyilvános búcsúztatója

  • narancs.hu
  • 2023. május 11.

Belpol

Csütörtökön 17 órától, a Szent István parkban. 

Május 18-án, Budapesten lesz Vágó István nyilvános búcsúztatója – írja közleményében a Demokratikus Koalíció (DK)

A DK a gyászoló családdal egyeztetésben szervez nyilvános búcsúztatót Vágó Istvánnak. A búcsúztató május 18-án, csütörtökön 17 órától lesz Budapesten, a Szent István parkban. 

 
Vágó István
Fotó forrása: Facebook/DK
 

„A megemlékezésre várunk mindenkit, aki szeretne végső búcsút venni Istvántól. Mindenkit arra kérünk, hogy ha kedves emléket őriz Istvánról, akkor jöjjön el, rója le tiszteletét, és ha szeretne, helyezzen el egy szál fehér virágot a megemlékezésen. Köszönjük!” – fogalmaznak közleményben. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Legendák egymás közt

  • - turcsányi -

Az alapító atyák Franciaországban viselt dolgainak meglehetős keletje van vásznon és képernyőn. Gondoljunk csak a John Adams pályáját feldolgozó HBO-sorozatra, vagy éppenséggel a magáért beszélő Jefferson Párizsban című moziműre, a derék Nick Nolte játékával (és James Ivory rendezésében).