Még a Fideszben is párját ritkító sorosbérencezés és hisztéria az igyekvő államtitkártól

  • narancs.hu
  • 2017. szeptember 24.

Belpol

Erős állítás, visszafogott stílus.

A közpénzégetés és hisztériakeltés már jól begyakorolt módjával találkozhatnak a magyar állampolgárok hamarosan, ugyanis érkezik a következő nemzeti konzultáció, ami hét kérdés segítségével járja körül a Soros-tervet – erről számolt ma be a Kossuth rádióban Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

A kormányzati propaganda konzultáció többek között érinteni fogja a betelepítési kvótát, illetve a határzárat érintő javaslatokat, vagyis mindent, amivel a Fidesz szinten tudja tartani a gyűlöletkampányát. A híres Soros-tervről egyébként Dömötör elárulta, hogy azt az üzletember 2015-ben tette közzé, és a benne foglaltak „megihlették” az uniós döntéshozókat is.

Valószínűleg gyenge volt a reggeli kávé a Kossuth rádióban, mert ment ez ennél jobban is, például akkor, amikor Kósa Lajos konkrétan azt állította, hogy a Velencei Bizottság független alkotmányjogászait Soros fizeti. Sebaj, majd legközelebb.

 

Figyelmébe ajánljuk

Szabadon engedték Ilaria Salist

  • narancs.hu

Hazamehet Ilaria Salis, akit azért tartóztattak le és helyeztek előzetes letartóztatásba, mert a vád szerint utcai támadásokban vett részt Budapesten.

Sok a Vitézy és sok a bizonytalanság

  • narancs.hu

Öt órakor derül ki, hány érvényes szavazat lett érvénytelennek nyilvánítva a június 9-ei főpolgármester-választáson, ám ez sem ad majd feltétlenül megnyugtató eredményt.