Puzsér a köztévé riporterének: Jóformán levegővétel nélkül hazudnak

  • narancs.hu
  • 2019. szeptember 6.

Belpol

Bemutatkozott a főpolgármester-jelölt.

A köztévében az október 13-i választás előtt minden főpolgármester-jelölt kap néhány percet a bemutatkozásra, ma reggel Puzsér Róbert került sorra, ezt szemlézi a 444.

A beszélgetés akkor vált igazán érdekessé (a videóban 4:40-től), amikor Fábián Barna riporter arra kérdezett rá, hogy Puzsér szerint Karácsony Gergely törvénytelenül sok ajánlásgyűjtő ívet vett fel. Puzsér erre azt válaszolta, hogy a joghézagot a Kubatov-lista miatt hozta létre a Fidesz, Karácsony ezt csak kihasználta. A riporter ezután azt kezdte el fejtegetni, hogy aki rajta van egy listán, még nem kötelező elmennie szavazni.

"Arról van szó, hogy ez a televízió, ami az adómból üzemel, és teljes éven keresztül azt hazudoznak benne, amit csak akarnak, de amikor én bejövök ide, az alatt a hét és fél perc alatt is legyek szíves azokra a hazugságokra reflektálni, amiket ön itt előad nekem" – vágott vissza Puzsér.

Majd Fábián tiltakozására, hogy nem is hazudnak, így válaszolt: "Jóformán levegővétel nélkül! A fizika törvényeit meghazudtolóan képesek hazudni. Nem tudom, hogy csinálják! A fülükön keresztül?"

Neked ajánljuk