Rendőrség: mégsem a Szikra mozgalom tagja vett részt az „antifa támadásban”

  • narancs.hu
  • 2023. április 28.

Belpol

A kormánypárti politikusok már learatták a politikai hasznot az ügyön.

A rendőrség ártatlannak találta a Szikra Mozgalom egy, korábban erőszakos bűncselekménnyel, a viperás támadással gyanúsított tagját – adta hírül a szervezet. Dobos Krisztina ügyvédje, dr. Kadlót Erzsébet a Mércének megerősítette: „Egy megszüntető határozat érkezett a rendőrségtől, aminek az a jogcíme, hogy nem a gyanúsított követte el a bűncselekményt.”

Jámbor András a Szikra Mozgalom sajtótájékoztatóján azt mondta, szeretné felhívni a figyelmet, hogy tagjukat „egy Facebook-lájk és ruhaazonosság” miatt 14 napig előzetesben tartották, de a végrehajtói maffia ügyében bizonyítékok sokszorosát sem követi letartóztatás.

Jámbor nehezményezi, hogy kormánypárti politikusok „egy politikai közösséget hazugságokra alapozva lényegében hazaárulással és erőszakkal vádoltak”, és azt mondta: „Mi nem a magyar társadalomra vagyunk veszélyesek, hanem azokra, akik kifosztják a bajbajutott embereket.”

A mozgalom kártérítést követel a letartóztatott nőnek.

❗Rendkívüli: megszüntették tagunk ellen az eljárást az "antifa-ügyben"! Papírunk van róla, hogy a Fidesz végighazudta az elmúlt hónapokat❗

Posted by Jámbor András on Friday, April 28, 2023

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk