Rogán kedvenc kommunikációs cége az ingatlanpiac felé terjeszkedik

  • narancs. hu
  • 2019. szeptember 28.

Belpol

Vajon kap állami megbízásokat a jövőben?

Balásy Gyula, az állam kommunikációs tendereinek legnagyobb győztese, amióta Csetényi Csabát, valamint Kuna Tibort kizárta a megbízásokból. Friss hír, hogy Balásy érdekeltségi köre most új társasággal bővült – írta meg az Mfor.

A cégbíróság szeptember 23-án jegyezte be a Lounge Homes Kft.-t, melyet pár héttel korábban, szeptember 9-én alapított 3 milliós jegyzett tőkével. A társaság fő tevékenysége a lakó- és nem lakó épületek építése, emellett a tevékenységi körként felvette az épületépítési projekt szervezését is.

Balásy Gyuláról, a kormány kedvenc kommunikációs ügynökéről, Rogán Antal kabinetfőnök lieblingjéről augusztus végén derült ki, hogy egy rózsadombi, 1800 négyzetméteres telken álló, 800 négyzetméteres palotába költöztette a cégeit.

Ha Orbánnak kampányolsz, palotád lehet a Rózsadombon

Ennyire jól fizetnek a sorosozós-brüsszelezős-migránsozós kampányok. Rózsadomb,1800 négyzetméteres telek, rajta 800 négyzetméteres ház - erre mondják szakmai körökben, hogy NER-lovaghoz méltó környezet! A 24.hu cikke szerint Balásy Gyula, a kormány kedvenc kommunikációs ügynöke, Rogán Antal lieblingje, a New Land Media Kft. és a Lounge Design Kft.

Figyelmébe ajánljuk