Rogán Antal Orbán engedélyével utazott BL-döntőt nézni Londonba

  • narancs.hu
  • 2024. június 2.

Belpol

Megígérte, hogy amennyiben békén hagyják, ad egy hosszabb interjút a Karmelitában. 

„A bevallott jövedelem, amivel rendelkezem, azért nem kevés” – mondta Rogán Antal propagandaminiszter a 444.hu stábjának Londonban. Rogán a szombati BL-döntőt ment megnézni a családjával az ország fővárosába, ahol egy előkelő szállodában szált meg, melynek egy szobája 3,5 millió forintba kerül.

A miniszter nem örült neki, hogy a Hyde parkban sem sétálhat zavartalanul a feleségével, pár kérdésre azért válaszolt. Például arra, hogy hogyan lehet az, hogy a kampányhajrában ő nem dolgozik, hanem külföldre utazik meccset nézni. Mint mondta, ezt régóta tervezte családjával, és erre engedélyt kapott a miniszterelnöktől. 

Megkérdezték tőle azt is, hogy magángéppel utazott, a miniszter azonban azt felelte, „ez hadd maradjon az én dolgom”. A további kérdéseket elhárította, azonban a portál újságírójával kezet rázott arra, hogy amennyiben békén hagyják, úgy ad egy hosszú interjút nekik a Karmelitában. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk