RTL.hu: Deutsch apósának gyilkosa egykoron fényűző életet élt

  • narancs.hu
  • 2022. június 14.

Belpol

Korábban CBA üzleteket tulajdonolt és ötmilliárdos forgalmat bonyolított le. 

Pár éve még fényűző életet élt az a férfi, akit Lazsányi László egykori labdarúgó és Deutsch Tamás apósának meggyilkolásával gyanúsítanak – írja az rtl.hu. B. István a portál szerint CBA-boltok tulajdonosa volt, egykor több száz alkalmazottat foglalkoztatott és ötmilliárdos forgalmat bonyolított le az üzletei révén. A portál megkereste a CBA-t, ami megerősítette, hogy a férfinak 2019-ig (0,083 százalékos) tulajdonrésze volt a kereskedelmi láncban, viszont a gazdasági és jogi kapcsolat már évekkel korábban megszűnt. 

Az rtl.hu cikke szerint egyszer a férfitól egy elszámolási vita miatt komoly összeget követeltek; attól tartott, ha fizetnie kell, akkor mindenét elveszíti, ezért egy utazásokon megismert férfira íratta szinte mindenét, hogy ne tudják lefoglalni a vagyonát. Arról azonban nem készítettek szerződést, hogy a jogvita után visszakap mindent, a bizalmában férkőzött férfi pedig nem akarta visszaadni a vagyonát – legalábbi B. István ezt állította a rendőrségnek, amikor feljelentést tett. 

A CBA-s éveket munkanélküliség, valamint néhány sikeretelen üzleti próbálkozás követte; volt zöldséges, ingatlanos, ételhordó is. Mindennek a tetejébe a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) vizsgálatot indított ellene, ami miatt több tízmillió forintra büntették. 

Először Budán egy panzióban húzta meg magát, majd nem sokkal később költözött a munkásszállóként üzemelő Nánási úti épületbe, amit Lazsányi László által vezetett egyesület, a Civil Torna Club Szabadidős SE üzemeltetett. B. István hónapok óta nem fizette a bérleti díját, Lazsányi pedig hiába szólította fel, hogy költözzön ki. Majd miután kitették a cuccait az apartmanből, a férfi többször is visszament oda egy-egy éjszakára. Amikor Deutsch apósa ezt észrevette, odament számonkérni a férfit, a gyanú szerint ekkor szúrta le őt B. István.  

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk